Ervaringen

Acupunctuur Woerden ervaringen

"Sinds ik acupunctuur behandelingen krijg van Paul Freedman gaat het veel beter met mijn gezondheid.
Waar ik uitgedokterd was bij artsen, in mijn geval, problemen van het endocriene stelsel, waaronder schildklier, bijnieren, en darmen, gaat Paul veel verder in op de materie.
Alles hangt met elkaar samen en welke klacht ik ook heb, Paul weet er precies de vinger op te leggen.
Het mooiste is: de klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik slaap ook beter.
Deze holistische geneeswijze spreekt me erg aan. Lichaam en geest zijn een, de hierop afgestemde behandelingen van Paul Freedman geven al snel resultaat."

“Ik had al wekenlang last van ernstige slapeloosheid, gecombineerd met klachten die ik met de overgang associeerde. Met name de bekende opvliegers.
Van kennissen had ik gehoord dat acupunctuur zou kunnen helpen. Ik had daar geen eerdere ervaringen mee.
Zo ben ik bij Paul terecht gekomen. Door middel van zijn plezierige en pijnloze behandeling, gecombineerd met nuttige adviezen over gezonde voeding, zijn al mijn klachten verdwenen.
Ik vond het opzienbarend hoe snel dit werkte! Ook heb ik hierdoor geleerd dat je sommige ongemakken - waarvan je denkt dat die erbij horen - dus niet zomaar hoeft te accepteren.”

"In verband met chronische klachten aan mijn nek ben ik door de fysiotherapeut geadviseerd om ook eens acupunctuur te proberen. Paul heeft tijdens de eerste sessies diverse problemen aangepakt, die ik niet direct koppelde aan nekklachten. Na een tijdje zorgde dat ervoor dat ik weer meer in balans kwam en mij weer fitter en vitaler ging voelen. Uiteindelijk heb ik voor mijn nekklachten een intensief revalidatieprogramma gevolgd en heeft Paul mij met acupunctuur, kruiden en voedingsadviezen geholpen om sneller te herstellen. Voor mij waren Paul’s behandelingen een effectieve en prettige aanvulling op de reguliere geneeskunde."

“Mede door ondersteuning van jouw acupunctuurbehandelingen kwam ik sneller van mijn spanningsklachten af. De behandelingen zorgden ervoor dat ik tot rust kwam, ik kreeg steeds meer energie en geleidelijk ontstond er weer balans tussen inspanning en ontspanning.  Uiteindelijk kon ik weer snel mijn werk oppakken.”

"Ik heb vanaf mijn 15e ernstige darmklachten. (Ik ben nu 23) Uiteraard heb ik van alles geprobeerd, van therapieën tot enorm veel verschillende medicijnen. Niks hielp. Na een aantal jaar bleek dat mijn dikke darm compleet stil lag. De afvalstoffen kunnen dan natuurlijk niet weg en ik was dan ook super ziek. Ik kon niet meer naar school, niet werken en bracht de meeste tijd door in bed. Ik ben altijd door gegaan met zoeken naar een oplossing. Op een gegeven moment vond ik Paul Freedman. Hoewel ik al eens eerder acupunctuur geprobeerd had, wat niet goed beviel, het was lopende band werk en ik had het gevoel dat er maar wat gedaan werd, heb ik toch een afspraak gemaakt in de hoop op een betere ervaring. Vanaf de eerste afspraak werd duidelijk dat Paul enorm veel kennis had en gericht opzoek ging. Hij testte elk punt eerst, had hij het goede punt, dan werd er pas een naaldje geplaatst. Al snel merkte ik verbetering. Met name in hoe ik me voelde. Er kwam meer rust in mijn lichaam en darmen. Mijn hele lichaam deed altijd zeer en ook daar kwam verlichting in. Paul doet zijn werk echt om mensen te helpen. Zelfs na zijn werkdag ging hij altijd door met zoeken naar dingen die nog extra konden helpen. Het voelde altijd erg vertrouwd en ik voelde dat hij wist wat hij deed en over enorm veel kennis beschikt. Zijn manier van werken is zeker niet standaard, uit elke behandeling haalt hij het optimale, je bent geen nummertje en hij neemt goed de tijd om doordacht te handelen. Ik heb na de behandelingen jaren lang zonder gekund. Begin dit jaar ben ik gestopt met de pil, mijn hormonen waren door de war en mijn darmklachten werden weer erger. Het leek wel weer alsof ze stil lagen. Ik dacht meteen aan Paul en heb een afspraak gemaakt. Na 1 behandeling waren mijn hormonen duidelijk weer in balans, met mijn darmen ging het weer een stuk beter!
Ik zou Paul Freedman zeker aanraden! En heb dit in het verleden ook regelmatig gedaan. Een aantal familieleden zijn ook geweest en waren snel van de klachten af."

"Paul gebruikt soms ook kruiden formules. Mijn oma (88 jaar) had al een half jaar lang continu blaasontsteking. Ze ging ontzettend achteruit en zag het zelf eigenlijk ook niet meer zitten. Zat telkens aan een antibioticakuur waar ze niet lekker en verward door was. Ik heb dit voorgelegd aan Paul waarop hij een kruidenformule voor haar geregeld heeft. Mijn oma is nu al een half jaar vrij van blaasontstekingen en is enorm opgeknapt en ziet het weer helemaal zitten. Dit alles door een onderhoudsdosis van de kruiden formule van Paul."

AW"Een aantal weken geleden moest ik afrijden voor mijn rijbewijs. Aangezien ik de 1e keer gezakt ben door de zenuwen en de lichamelijke uitingen daarvan, heb ik Paul gevraagd of hij hier iets op wist. Ik kreeg kruiden en hoe gek ik het zelf nog steeds vind, ik was bijna niet nerveus! Ik sliep snel in de nacht ervoor, ik had geen trillende handen en benen, bleef rustig en ik ben geslaagd!
Na al deze ervaringen vond ik het tijd om een review te schrijven. Paul, ik ben u enorm dankbaar voor alles en we houden uiteraard contact!
Als u ergens last van hebt zou ik zeker aanbevelen om een afspraak te maken en te ervaren wat Paul voor u kan doen!"

 

 

Paul Freedman, Acupunctuur Woerden, Pompmolenlaan 26, Bel 4, 3447GK, Woerden, Tel, 06 1320 6963